Dé drumcabine voor de meest
hardcore drummer,
de Studiobricks Triple Wall

De kracht van een Studiobricks drumcabine

R

Akoestiek & Design

Een Studiobricks is niet alleen mooi om te zien, ook de akoestiek in de studio is in orde. Compleet met studiopanelen en ventilatie unit geleverd.

R

Hoge Isolatiewaarde

Deze drumcabine is het topmodel van Studiobricks. Extra dikke deur, vloer, wanden en plafond zorgen voor een top geluidsisolatie.

R

Modulair 

De Studiobricks Triple Wall is een modulaire drumcabine die u zelf eenvoudig kunt opbouwen, verplaatsen én kunt verhuizen.

Studiobricks drumcabine, drumstudio en geluidsstudio

Demontabele en modulaire studio van  Studiobricks
Dit is de extra isolerende geluidsstudio van Studiobricks die vooral de fanatieke drummer zal aanspreken. Deze studio, of drumcabine, heeft uitstekende isolatiewaarden, is zelf op te bouwen én eventueel verplaatsbaar, handig in het geval van een verhuizing.

Iedere Studiobricks geluidsstudio’s bestaat namelijk uit modulaire blokken, Bricks. Door deze eenvoudige manier van bouwen heeft u in korte tijd een volwaardige drumcabine of drumstudio opgezet. Bovendien heeft u geen speciale gereedschappen nodig. Met de meegeleverde accessoires kunt u na montage direct aan de slag.

Voor wie is de Studiobricks Triple Wall geschikt?
De Triple Wall is een studio die vooral in het midden gebied die extra isolatiewaarde biedt en er zo voor zorgt dat u in alle vrijheid en op ieder moment van de dag muziek kunt maken. Een Studiobricks Triple Wall wordt niet alleen gebruikt als drumcabine, of drumstudio, maar kunt u ook tegenkomen toegepast als:   

 • Muzieklokaal of leslokaal in het onderwijs.
 • Belcel of kantoor in een beursgebouw of productiehal.
 • Home studio voor thuisgebruik.
 • Professionele geluidsstudio voor muzikant, DJ, producer.
 • Luisterruimte of repetitieruimte in de muziekwinkel.

 

Studiobricks Triple Wall, drumcabine, drumstudio en geluidsstudio

Afmetingen
De kleinste Studiobricks Triple Wall geluidsstudio bieden wij ook aan op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl. Deze Studiobricks variant is het meest geschikt als drumcabine, of drumstudio. Op de webshop vindt u een Triple Wall met een buitenafmeting van 198 (b) x 198 (d)) x 229 (h) cm  (binnenafmeting van 176 (b) x 176 (d) x 208 (h) cm).

Voor een beetje drumstel is dit vrij klein, maar net als alle andere Studiobricks modellen kan ook deze in diverse afmetingen worden geleverd. Dit gaat met stappen van 30 cm, dus grotere studio’s zijn steeds 30 cm breder en 30 cm dieper, tot een afmeting van ongeveer 900 x 510 x 225 cm.

Afwerking Studiobricks Triple Wall
Een Studiobricks is standaard van binnen en van buiten afgewerkt met een mat witte coating, maar alle RAL kleuren zijn mogelijk. De studio’s zijn vanuit de fabriek al voorzien van een aantal absorptiepanelen. Verder wordt de studio geleverd inclusief:

 • ECO45 absorptiepanelen
 • Aeropac ventilatie unit
 • Verlengsnoer
 • LED verlichting
 • Vloerbedekking
 • Roxtec kabeldoorvoer voor 4 kabels.

 

Isolatiewaarden en offerte

Technisch informatie
De isolatiewaarden van de Studiobricks Triple Wall ligt net boven de 44 dB(A) wat heel behoorlijk is. Het meetrapport met daarin de isolatiewaarden van de Studiobricks Triple Wall kunt u hier downloaden. Verder kunt u ook de montagehandleiding downloaden, dan ziet u meteen het unieke bricks-systeem en de eenvoud van het opbouwen.

Maatwerk
Een Studiobricks kan ook op maat worden gemaakt en worden voorzien van extra deuren en ramen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een extra ventilatie unit(s) en aangepaste akoestiek. Montage op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Bent u geïnteresseerd in de Studiobricks Triple Wall geluidsstudio? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Voor technische vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom kunt u gebruik maken van ons contactformulier of een e-mail sturen naar: klantenservice@geluidsstudios.nl.

SHOWROOM

Ervaar onze studio’s in onze showroom

De isolatiewaarde en prestaties van een geluidsstudio komen pas écht tot hun recht tijdens een demonstratie. U bent van harte welkom in onze showroom!