Studiobricks Double Wall

Geluidsstudio, opnamestudio en muziekstudio van Studiobricks
Op zoek naar een geluidsstudio, opnamestudio of muziekstudio? Een studio die u zelf op kunt bouwen en verplaatsen of verhuizen wanneer nodig? Dan is een studio van Studiobricks precies wat u zoekt! Met een geluidsstudio van Studiobricks haalt u een professioneel en compleet studioproduct in huis.

Iedere Studiobricks geluidsstudio’s bestaat uit modulaire blokken, Bricks genoemd. Door deze eenvoudige manier van bouwen heeft u in korte tijd een volwaardige geluidsstudio of muziekstudio opgezet. Zonder speciale gereedschappen. Met de meegeleverde accessoires kunt u na montage direct aan de slag. En het fraaie design van Studiobricks past in ieder interieur.

Voor wie is de Studiobricks geschikt?
De geluidsstudio van Studiobricks is geschikt voor iedereen die in alle vrijheid en op ieder moment van de dag muziek wilt maken, saxofoon spelen of zang wilt opnemen. Met de goed geïsoleerde studio’s van Studiobricks is dit mogelijk! Nog enkele voorbeelden waar een Studiobricks geschikt voor is:

 

 • Muzieklokaal of leslokaal in het onderwijs.
 • Belcel of kantoor in een beursgebouw of productiehal.
 • Home studio voor thuisgebruik.
 • Professionele geluidsstudio voor muzikant, DJ, producer.
 • Luisterruimte of repetitieruimte in de muziekwinkel.

 

Studiobricks muziekstudio, geluidsstudio en opnamestudio

Studiobricks afmetingen en specificaties
De kleinste afmeting van de Studiobricks Double Wall heeft een buitenmaat van 138 x 138 x 226 cm en van binnen 122 x 122 x 208 cm. Opvolgende afmetingen zijn steeds 30 cm breder en dieper. Deze dubbel wandige geluidsstudio past in een ruimte met een plafondhoogte van 245 cm. U vindt deze studio ook op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl.

Afwerking van de Studiobricks Double Wall
De binnenzijde en buitenzijde van de studio zijn afgewerkt in een mat witte coating. Alle RAL kleuren zijn mogelijk. De studio’s zijn vanuit de fabriek al voorzien van een aantal absorptiepanelen. Verder wordt de studio geleverd met:

 • ECO45 absorptiepanelen
 • Aeropac ventilatie unit
 • Standaard deur met raam
 • Verlengsnoer
 • LED verlichting
 • Vloerbedekking
 • Roxtec kabeldoorvoer voor 4 kabels.

 

Technische informatie
Wanneer u de geluidsisolerende deur van de studio achter u dichttrekt valt direct de isolatiewaarde van 44,8 dB(a) op. Gemeten volgens de ISO 717-1 meetmethode. Via deze link vindt u het meetrapport van de Studiobricks Double Wall. De isolatiewaarden van de studio zijn van binnen naar buiten en vice versa gemeten.

Maatwerk muziekstudio en geluidsstudio
Doordat de Studiobricks een modulaire studio is kan deze ook op maat worden gemaakt met afwijkende afmetingen. Ook extra ramen en deuren zijn hierdoor mogelijk. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een airconditioning, extra ventilatie units en maatwerk ruimte akoestiek. Montage op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Bent u geïnteresseerd in een geluidsstudio van Studiobricks? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook voor technische vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom, kunt u ons een e-mail sturen: 
klantenservice@geluidsstudios.nl.

SHOWROOM

Ervaar onze studio’s in onze showroom

De isolatiewaarde en prestaties van een geluidsstudio komen pas écht tot hun recht tijdens een demonstratie. U bent van harte welkom in onze showroom!

Studio showroom

Showroom bezoeken
Wilt u de geluidsstudio’s van Studiobricks graag komen bezichtigen? Dat kan in onze studio Studio showroom! Maak voor uw bezoek even een afspraak, dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda. Zo hebben wij alle tijd om een studio uitgebreid te demonstreren.
U bent van harte welkom!

Adres- en contactgegevens

Merford B.V.
Franklinweg 8
4207 HZ Gorinchem
(langs de A15, Gorinchem Oost 2)

klantenservice@geluidsstudios.nl
Tel: 0183 643 885