Studiobricks One Plus

Studiobricks, modulaire geluidscabine, geluidsstudio en oefenstudio
Op zoek naar een complete geluidsstudio die u gemakkelijk zelf op kunt bouwen en uit elkaar kunt halen om te kunnen verhuizen? Dan is een geluidsstudio van Studiobricks precies wat u zoekt! Met de Studiobricks One Plus haalt u een professionele geluidscabine, geluidsstudio of oefenstudio in huis.

Dankzij het handige modulaire brick-systeem bouwt u in een korte tijd de studio zelf op. Er is vrijwel geen gereedschap voor nodig. Daarnaast wordt uw Studiobricks geleverd compleet met een geluidsisolerende deur, verlichting, kabeldoorvoer, akoestische panelen én een stille ventilatie unit.

Eenmaal opgebouwd heeft u aan de Studiobricks One Plus een volwaardige geluidsstudio of oefenstudio. Na de montage, ongeveer een anderhalf uur later, kunt u direct aan de slag. Bovendien ziet een Studiobricks geluidsstudio er ook nog eens fraai uit, past hij in ieder interieur en heeft uitstekende isolatiewaarden.

Voor wie zijn Studiobricks geluidsstudio’s geschikt?
De geluidsstudio’s van Studiobricks zijn niet alleen geschikt voor muzikanten, maar voor een ieder die graag in stilte werkt of met hun werk niemand tot last wilt zijn. Deze Studiobricks variant, de One Plus, is de ideale geluidsstudio, oefenstudio of opnamestudio voor:

 • Trompettist en Saxofonisten.
 • Stemartiest en zangtalent.
 • Als telefooncel, bijvoorbeeld in een productiehal.
 • Muzikanten en producers als professionele geluidsstudio of opnamestudio.

Studiobricks geluidscabine, geluidsstudio en oefenstudio

Afmetingen Studiobricks One Plus
De Studiobricks One Plus geluidsstudio heeft een buiten afmeting van 168 (b) x 106 (d) x 225 (h) cm en meet van binnen 150 (b) x 90 (d) x 204 (h) cm. De ruimte waarin de studio in komt te staan moet een plafondhoogte hebben van 231 cm. Deze variant bieden wij ook aan op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl.

Mocht deze compacte studio net wat te klein zijn voor u, de Studiobricks Double Wall geluidsstudio’s zijn er in grotere afmetingen. Dit zijn afmetingen die de studio steeds 30 cm breder en 30 cm dieper maken tot een maximale afmeting van maar liefst 9 x 5 meter. Er is dus voor iedereen wel een Studiobricks.

Afwerking van de Studiobricks One Plus

 • Akoestische panelen: 4 stuks, ECO45 PET velt
 • Aeropac ventilatie unit
 • Bass traps: optioneel
 • Deur: 210 cm x 75 cm
 • Kleur: wit
 • Verlengsnoer
 • LED verlichting
 • Lichtgrijze vloerbedekking
 • Kabeldoorvoer voor 4 kabels
 • Gewicht: 499 kg

 

Technische informatie Studiobricks

Uitleg van het Studiobricks-systeem
Studiobricks studio’s worden opgebouwd door het opstapelen van ‘bricks’, de modulaire elementen waar de studio uit bestaat en waar de naam van is afgeleid. Het opbouwen van een Studiobricks is het best te vergelijken met Lego. En veel complexer dan dat is het dan ook niet.

De bricks zijn voorzien van een mes- en groefverbinding waardoor ze strak op- en in elkaar passen, zo zijn geluidslekken onmogelijk. Bovendien heeft u voor het opbouwen van een Studiobricks géén speciale gereedschappen nodig. Het opbouwen is goed zelf te doen of wij komen het voor u doen.

Technisch informatie
Via deze link, meetrapport, kunt u de isolatiewaarden van de Studiobricks Double Wall downloaden.

Prijzen
Voor de actuele prijs van een Studiobricks One Plus kunt u onze webshop Akoestiekwinkel.nl raadplegen. Daar aangekomen vindt u een kleine selectie Studiobricks geluidsstudio’s. Wij hebben altijd één One Plus op voorraad voor u. Toch liever een offerte of heeft u misschien nog vragen? Laat het ons weten via het contactformulier. Ook bent u van harte welkom in onze studio showroom!

 

 

SHOWROOM

Ervaar onze studio’s in onze showroom

De isolatiewaarde en prestaties van een geluidsstudio komen pas écht tot hun recht tijdens een demonstratie. U bent van harte welkom in onze showroom!

Studio showroom

Showroom bezoeken
Wilt u de Studiobricks One Plus graag komen bezichtigen? Dat kan in onze studio Studio showroom! Maak voor uw bezoek even een afspraak, dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda. Zo hebben wij alle tijd om het product uitgebreid te demonstreren.
U bent van harte welkom!

Adres- en contactgegevens

Merford B.V.
Franklinweg 8
4207 HZ Gorinchem
(langs de A15, Gorinchem Oost 2)

klantenservice@geluidsstudios.nl
Tel: 0183 643 885