Studio akoestiek, akoestische panelen, geluidsisolatie voor bouwkundige geluidsstudio en studiobouw.Geluidsstudio's, geluidscabine en muziekstudio, geluidswerende studiodeur

De bouwkundige geluidsstudio

Alles over- en voor de bouwkundige geluidsstudio en studiobouw.
Dé vier pagina’s om uw studioproject van begin tot eind succesvol te laten verlopen!

Alles voor uw bouwkundige geluidsstudio:

R

Advies bouwkundige studio

Kosteloos en vrijblijvend advies over het bouwen van een bouwkundige geluidsstudio en toepassen van akoestische materialen.

R

Geluidsisolatie studiobouw

Alles voor het bouwen en isoleren van uw studio. Geluidsisolatie, trillingsisolatie, zwevende wanden, vloeren en meer.

R

Studiodeuren

Geluidswerende studiodeuren van hout en staal. Complete deurensets met alle toebehoren. Isolatiewaarden vanaf 42dB.

R

Studio akoestiek

Alles voor het akoestisch inrichten en optimaliseren van de akoestiek in muziekstudio’s en geluidstudio’s.

Bouwkundige geluidsstudio

Wat heb ik nodig om een studio te bouwen? Voor een bouwkundige geluidsstudio, en studiobouw in het algemeen, heeft u akoestische materialen nodig, zoals geluidsisolatie, studiodeuren, trillingsisolatie, ventilatie units en dat wat u nog meer gaat vinden op onze website. 

Met de knop hieronder komt u op de pagina ‘alles over studiobouw‘ met meer info over materialen en producten voor het bouwen van alle tpye geluidsstudio’s, zowel voor hobby als voor professioneel gebruik. Lees meer…

 

Geluidsisolatie studiobouw

Voor de bouw van een bouwkundige geluidsstudio, professioneel of hobbymatig, bieden wij specifieke akoestische geluidsisolerende materialen aan. Dit zijn materialen en producten voor het maken en isoleren van bijvoorbeeld wanden en vloeren.

Op de pagina ‘geluidsisolatie studiobouw‘ stellen wij een aantal van onze producten aan u voor. Met deze producten kunt u ook ruimten zoals een garagebox of zolder isoleren om daar een studio van te maken. Lees meer…

Geluidsisolerende studiodeuren

Voor de bouw van een muziekstudio of geluidsstudio heeft u, naast akoestische materialen, natuurlijk ook een studiodeur nodig. In opnamestudio’s worden vaak twee deuren gebruikt, een binnen- en een buitendeur.

Wij bieden op onze webshop houten en stalen geluidswerende studiodeuren en geluidsisolatie aan voor het isoleren en zelf maken van studiodeuren. Via de knop hieronder komt u op de pagina studiodeuren.
Lees meer…

Studio akoestiek

De laatste fase van de bouw van een studio is de akoestische inrichting. De akoestiek in een studio is minstens zo belangrijk als de akoestisch geluidsisolatie van een muziekstudio of geluidsstudio.

Wij bieden een flink assortiment producten aan voor het optimaliseren van de akoestiek in studio’s. Denkt u aan absorptiepanelen, bass traps en diffusiepanelen. Op de pagina ‘studio akoestiek‘ stellen wij de producten voor.
Lees meer…