Studio akoestiek, akoestische panelen, geluidsisolatie voor bouwkundige geluidsstudio en studiobouw.Geluidsstudio's, geluidscabine en muziekstudio, geluidswerende studiodeur

Studiodeuren van de geluidsstudio
specialist van Nederland & België

Uw muziekstudio of geluidsstudio is pas écht compleet met een
geluidsisolerende en geluidswerende studiodeur van Merford.
Studiodeuren met isolatiewaarden vanaf 42 dB(A).

Geluidswerende studiodeuren van hout en staal

De beste geluidisolerende studiodeur

Met referenties zoals die van Wisseloord Studio vindt u bij ons waarschijnlijk de beste studiodeuren op de markt. Onze geluidswerende studiodeuren worden als set aangeboden, inclusief toebehoren. Oók geschikt voor hifi-luisterkamer, thuisbioscoop, praktijk- en wachtruimte.

De studiodeuren staan hieronder afgebeeld, de afbeeldingen verwijzen naar onze webshop, Akoestiekwinkel.nl, waar u ook bouwtekeningen, montagehandleidingen, prijzen en levertijd van de studiodeuren vindt.

Geluidsisolerende studiodeur van staal

Ons paradepaardje is de stalen SD47 studiodeur met een isolatiewaarde van 47dB. Een geluidsisolerende en geluidswerende studiodeur die veel weg heeft van een kluisdeur. Merford ontwikkeld en produceerd al meer dan 40 jaar deuren in haar eigen fabriek te Gorinchem.

Deze studiodeur set bevat de studiodeur in een kozijn met montagehandleiding- en middelen. Deur is voorzien van een primer, deurbeslag, cilinderslot met 3 sleutels en een dubbele valdorpel. Het betreft links- en rechtsdraaiende studiodeuren voor binnen gebruik.

Geluidswerende studiodeuren van hout

De houten MH42 studiodeur is een uitstekend, verrassend zware, geluidsisolerende studiodeur met een isolatiewaarde van 42 dB. Deze set bevat de studiodeur, 100 mm stalen kozijn, deurrubber, montagemiddelen, vloerprofiel, dag- nachtschoot en valdorpel.

Deze studiodeur is afgewerkt met een witte HPL. Het meegeleverde deurrubber en de ingebouwde valdorpel zorgen voor een uitstekende afsluiting. Ook hier betreft het linksdraaiende en rechtsdraaiende studiodeuren voor binnen gebruik.

Geluidsisolerende studiodeur MH42, hout

Houten geluidsisolerende en geluidswerende studiodeur met HPL afwerking. Ideaal voor thuisstudio, home cinema en oefenruimte. Compleet met stalen kozijn en montagemiddelen. Isolatiewaarde: 42 dB(A).
Lees meer…

Vanaf €1534,- excl. btw

Geluidswerende studiodeur SD47, staal

Dé geluidsisolerende studiodeur voor de professionele geluidsstudio en opnamestudio. Een stalen dubbel geïsoleerde geluidswerende studiodeur met een isolatiewaarde van maar liefst 47 dB(A).
Lees meer…

Vanaf €1900,- excl. btw

Doe-het-zelf studiodeur

Akoestische geluidsisolatie voor het isoleren en maken van geluidswerende studiodeuren. Materialen voor de doe-het-zelver om zelf een studiodeur te maken. Ideaal voor de en budget muziekstudio.
Lees meer…

Vanaf €484,- excl. btw

FAQ geluidsisolerende en geluidswerende studiodeuren

De meest gestelde vragen over de geluidswerende studiodeur

Welke studiodeur isoleert het best?
Het antwoord is zonder meer de stalen SD47 Studiodeur met een isolatiewaarde van 47 dB(A). Deze “kluisdeur” heeft doorgaans voldoende isolatiewaarde voor ieder type muziekstudio, geluidsstudio of opnamestudio. Voor een thuisstudio of homecinema is de houten MH42 Studiodeur een uitstekend alternatief!

Kan ik een geluidsisolerende studiodeur zelf afhangen?
Een goede klusser kan met een beetje hulp een studiodeur afhangen. Technisch inzicht is wel een vereiste, want het afhangen is vooral precisiewerk. Door ons laten monteren behoort tot de mogelijkheden. Heeft u vragen over montage of vragen over de studiodeuren neemt u dan gerust een contact met ons op.

Wat levert u bij de SD47 Studiodeur?
Deze geluidsisolerende studiodeur, van verzinkt staal, de SD47, leveren wij compleet met: stalen kozijn, twee ingebouwde valdorpels, deurbeslag, met dag- en nachtschoot, 3 sleutels én montagemiddelen. Op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl, vindt u productbladen en bouwtekeningen.

Hoe maak je zelf een studiodeur?
De beste studiodeuren voldoen aan twee belangrijke eisen: hoge van massa, dus zo zwaar mogelijk, en rondom perfecte afsluiting. Met behulp van akoestische materialen, zoals Isomat en Merfoplex, kunt zelf ook deuren maken of isoleren. U vindt deze producten op onze webshop samen met de Elton Elenmatic Valdorpel.