Studiobricks Triple Wall Geluidsstudio

De geluidscabine en opnamestudio van Studiobricks

U bent opzoek naar een complete studio met uitstekende isolatiewaarden en een perfecte akoestiek voor het maken van opnamen? Een Studiobricks Triple Wall is dé geluidscabine, geluidsstudio en opnamestudio voor de artiest en producer met specifieke wensen.

Met de Studiobricks Triple Wall haalt u één van de best isolerende en meest professionele geluidsstudio en opnamestudio in huis. Dit is een van de redenen waarom wij deze Studiobricks variant zullen adviseren wanneer uw (akoestische) opnamen maakt, zoals tijdens muziekproductie, nieuwszender, podcasting, voice-over of als zangtalent.

Alle geluidsstudio’s van Studiobricks zijn modulaire studio’s en dus te verplaatsen. Dankzij het handige ‘Bricks Systeem’ zet u binnen korte tijd de studio zelf op. Hier zijn geen specialistisch gereedschap voor nodig. Of wij doen het voor u! De geluidsstudio wordt geleverd met alles wat nodig heeft om direct aan de slag te gaan. Enkele toepassingen voor de Studiobricks Triple Wall:

 

 • Drumcabine.
 • Muzieklokaal.
 • Opnamestudio.
 • Podcast studio.
 • Radio- en omroepstudio.

Studiobricks geluidscabine, geluidsstudio & opnamestudio

Afmetingen
De kleinste Studiobricks Triple Wall die wij aanbieden op onze webshop heeft een buitenafmeting van 198(b) x 198(d)) x 229(h) cm en een binnenafmeting van 176(b) x 176(d) x 208(h) cm. Alle opeenvolgende afmetingen zijn steeds 30 cm breder en dieper. De grootst leverbare Studiobricks is maar liefst 900 x 510 x 225 cm. Een Studiobricks op maat laten maken is ook mogelijk, informeert u naar de mogelijkheden.

Afwerking van Studiobricks Triple Wall
De binnenzijde en buitenzijde van de studio zijn afgewerkt in een mat witte coating. Alle RAL kleuren zijn mogelijk. De studio’s zijn vanuit de fabriek al voorzien van een aantal absorptiepanelen. Verder wordt de studio geleverd met:

 • ECO45 absorptiepanelen
 • Aeropac ventilatie unit
 • Standaard deur met raam
 • Verlengsnoer
 • LED verlichting
 • Vloerbedekking
 • Roxtec kabeldoorvoer voor 4 kabels.

 

Technisch informatie
Download hier het meetrapport van Studiobricks Triple Wall. De isolatiewaarden van de studio zijn van binnen naar buiten en vice versa gemeten.

Maatwerk
Uw studio kan ook op maat worden gemaakt en uitgevoerd met extra deuren en ramen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een airconditioning, extra ventilatie units en aangepaste akoestiek. Montage op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Geluidsstudio showroom en offerte

Offerte aanvragen of bezoek inplannen
Bent u geïnteresseerd in een Studiobricks? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook voor technische vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom kunt ons een berichtje sturen of het contactformulier invullen. klantenservice@geluidsstudios.nl.

SHOWROOM

Ervaar onze studio’s in onze showroom

De isolatiewaarde en prestaties van een geluidsstudio komen pas écht tot hun recht tijdens een demonstratie. U bent van harte welkom in onze showroom!

Geluidsstudio showroom

Showroom bezoeken
Wilt u de Studiobricks Triple Wall graag komen bezichtigen? Dat kan in onze studio showroom! Maak voor uw bezoek even een afspraak, dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda. Zo hebben wij alle tijd om de geluidsstudio’s uitgebreid te demonstreren. En bespeelt u een muziekinstrument, dan neemt u die natuurlijk gewoon mee.
U bent van harte welkom!

Adres- en contactgegevens

Merford B.V.
Franklinweg 8
4207 HZ Gorinchem
(langs de A15, Gorinchem Oost 2)

klantenservice@geluidsstudios.nl
Tel: 0183 643 885

 

Geluidsstudio showroom, studio akoestiek, akoestisch panelen, alles voor geluidsstudio's en studiobouw