YouTube Studio, Vlogstudio & Podcaststudio

YouTube Studio, vlogstudio en podcaststudio’s voor mediabedrijven en vloggers.

Be the best YouTuber & Podcaster you can be!

R

Looks good, sounds good!

YouTube Studio, vlogstudio en Podcaststudio’s afgestemd voor  livestreamen, produceren en vloggen.
Zoals het gezegde gaat, goed gereedschap is het halve werk. 

R

Silence is golden

Stilte is de beste investering voor iedere vlogger of podcaster. Ongestoord livestreamen en te produceren in uitstekend geïsoleerde studio’s. Ideale YouTube studio, vlogstudio en podcaststudio.

R

Since 1956

Opgericht in 1956 mogen wij ons experts noemen in akoestiek. Decennia aan ervaring, ontwikkeling en passie voor het akoestische vak resoneren door ons bedrijf, wat u zult ervaren bij een bezoek.

Studiobricks One XXL Podcast Edition – YouTube Studio & Vlogstudio

Nieuw in de Studiobricks One reeks is de Studiobricks One XXL Podcast Edition. Het instapmodel YouTube Studio, vlogstudio en podcaststudio voor beginnende YouTube kanalen en vloggers. De One XXL is een compacte geluidsstudio en is gebaseerd op het succesnummer de Studiobricks One Plus. Het grootste verschil met de One Plus is een net wat meer ruimte, voldoende voor twee personen om gesprekken te voeren, op te nemen of te streamen, en een héél flink pakket aan accessoires.

De One XXL Podcast Edition is, net als alle andere Studiobricks geluidsstudio’s, demontabel en modulair, dus eenvoudig zelf op te bouwen én verhuisbaar. Met een binnenafmeting van (d)105 x (b)180 x (h)210 cm is de studio lekker compact en past deze gemakkelijk in een kantoor, woonkamer of op zolder. Studio’s kunnen ook op maat worden gemaakt voor u. Alle meegeleverde extra’s bij de One XXL zorgen ervoor dat u direct van start kunt gaan met uw podcasts, vlogs of livestreams. Zo hoeft u zelf niets meer aan te schaffen en blijven onvoorziene kosten uit. De lijst aan extra’s en accessoires:

YellowTec Mika Set

 • Desk, opklapbaar met scharnieren: 60 x 60 cm.)
 • 2x Yellowtech Mika MMS Wall Mount Pole (YT3260) 43.2 cm aluminium.
 • 2x Yellowtech Mika Microfoon arm M Aluminium (YT3201). Max. lengte 78,7 cm. Max mic gewicht 2kg.
 • 2x Yellowtech Mika MMS Pole Adapter (YT3213): Aluminium, montage voor Mika arms to Mika Poles.
 • Yellowtech Mika Monitor beugel M (YT3230) Aluminium, max. afmeting 50,5cm, max. gewicht 15kg.
 • Yellowtech Mika Tablet houder XL (A3 formaat) met QuickFix (YT3272). Transparant Perspex met Mika Monitor arm.

Akoestiekpakket en accessoires

 • ECO45 Wandpanelen + Bass trap.
 • EcotexOne (plafond absorptiepaneel).
 • SmartFuser, 16 diffuser elementen, zwart of wit.
 • Siegenia Aeropac ventilatie unit.
 • Roxtex kabeldoorvoer.
 • Tapijt.
 • LED verlichting.
 • *Optioneel: in hoogte verstelbare krukken.
 • *Mobiele Airconditioning met afstandsbediening

 

Studiobricks Triple Wall – YouTube Studio & Podcaststudio

Zoekt u een professionele YouTube Studio, vlogstudio of podcaststudio? Dan is de Studiobricks Triple Wall dé studio die u zoekt. Een extra zware studio uitermate geschikt voor DJ livestreams, mediabedrijven en professionele vloggers. Ook deze Triple Wall studio kan worden uitgevoerd met het Podcast Edition pakket. En met afmetingen tot maximaal 9 x 5 meter is hier voldoende ruimte voor meerdere personen, meubilair en opname apparatuur.

Zoals de naam doet vermoeden betreft het een 3-dubbelwandige studio met een extra degelijke en solide constructie én toch nog steeds een demontabele en modulaire studio. De Triple Wall heeft dankzij de dikkere bricks, de elementen waar de studio uit bestaat, en extra dikke deur, ramen en vloerconstructie nog hogere isolatiewaarde dan de toch al goed isolerende Studiobricks Double Wall. Kortom, een Studiobricks Triple Wall is dé studio voor DJ’s, mediabedrijven, vloggers en podcasters die de volgende stap durven te zetten.

 

Wat is het alternatief voor een geluidscabine?

Heeft u een gebouw waar u liever een bouwkundige studio tot stand ziet komen, dus een vertrek in zijn geheel (laten) verbouwen tot een studio? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden niet alleen een enorm assortiment aan akoestische materialen en studiodeuren, maar wij hebben ook contacten met de beste studiobouwers van Nederland. Dit zijn studiobouwers met indrukwekkende studio’s en referenties op hun naam.

Een bestaande studio laten verbouwen, upgraden of een geheel nieuwe opnamestudio laten bouwen zijn allemaal uitstekende alternatieven voor een geluidscabine of geluidsstudio. Kom gerust eens bij ons langs met uw plannen of mail ze door naar ons, wij denken graag met u mee!

 

Muziekstudio, geluidsstudios en podcast Projecten

Op onze projecten pagina zullen wij in de toekomst meer studio’s aan u laten zien. Dit zullen niet alleen cases met Studiobricks producten zijn, maar ook studio akoestiek, bouwkundige geluidsstudio’s en studio-upgrades.

Eén van de mooiste opnamestudio en podcaststudio projecten is het  Mediahuis project. Een mediabedrijf dat verstandig investeerde in nieuwe studio’s voor live uitzendingen van o.a. Radio Sublime en podcasts. Dit zijn volledig akoestische ingerichte studio’s van het type Triple Wall met het Podcast Edition pakket. Hieronder ziet u een kleine impressie van dit bijzonder fraaie project. En zeg nou zelf… zo’n studio wilt u toch ook!?

 

Geluidsstudio showroom Merford en Studiobricks, voice-over geluidsstudio's, studio akoestiek, akoestische panelen, geluidscabine, muziekstudio, geluidsisolatie bouwkundige geluidsstudio.

Showroom bezoeken, offerte of vragen?

Heeft vragen over onze diensten, producten of de YouTube Studio en Podcast Edition die hierboven staan beschreven? Neemt u dan gerust met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in voor een bezoek aan onze showroom.
U bent van harte welkom!

SHOWROOM

Ervaar onze studio’s in onze showroom

De isolatiewaarde en prestaties van een geluidsstudio komen pas écht tot hun recht tijdens een demonstratie. U bent van harte welkom in onze showroom!