Studiobricks Voice-Over, Vocalbooth & Stemstudio

De voice-over studio, vocalbooth en stemstudio van Studiobricks. Deze Studiobricks Voice Over Edition is een absolute must have voor stemacteurs, voice-over werk en zang. Het betreft een studioproduct dat helemaal is afgestemd voor de opname van spraak- en stemgeluid. Een Voice Over Edition is uitgerust met maar liefst twee extra pakketten, een Yellowtec M!ka pakket en een akoestisch pakket, met alle denkbare opties.

Het akoestische pakket in de Voice Over Edition geeft een perfect droge akoestiek, uitstekend voor iedere vorm van spraak opname. Samen met het Yellowtec pakket, ook voorzien van alle denkbare extra’s, kunt u direct aan de slag in uw nieuwe werkplek. Wat u bij de levering allemaal kunt verwachten:

Yellowtec M!ka pakket:

 • Monitor arm M Aluminium.
 • Copy Stand DIN A3.
 • Wall Pole en Pole Halter.
 • Microfoon arm M Aluminium.
 • TV wandbeugel VESA (max.13 -27 inch).
 • Desk 90 x 35 cm (op 87 cm hoogte).

Studiobricks akoestiek pakket

 • Extra absorptiepanelen
 • Bass Trap

Studiobricks voice-over, vocalbooth & stemstudio

Afmetingen & specificaties
De afmetingen van deze voice-over studio zijn van buiten 168 x 106 x 226 cm en van binnen 152 x 90 x 208 cm. Deze VO Edition is gebaseerd op de dubbelwandige Studiobricks One Plus studio, en past in een ruimte met een plafondhoogte van 245 cm. U vindt deze specifieke Studiobricks en de prijs op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl.

Het Voice Over Edition pakket kan overigens aan iedere Studiobricks geluidsstudio worden toegevoegd, dus ook in grotere afmetingen geluidsstudio en opnamestudio.

Afwerking van de Voice Over Edition
Zowel de binnen- als de buitenzijde van deze vocalbooth en stemstudio zijn afgewerkt in een mat witte coating. De studio is vanuit de fabriek voorzien van extra absorptiepanelen en een bass trap. Verder wordt uw nieuwe vocalbooth of stemstudio geleverd met:

 • ECO45 Absorptiepanelen & Bass trap
 • Aeropac SN ventilatie unit
 • Deur met groot raam
 • LED verlichting
 • Vloerbedekking
 • Roxtec kabeldoorvoer voor 4 kabels.
 • Yellowtec M!ka pakket

 

Studiobricks Voice Over Edition specs

Technische informatie
Wanneer u de geluidsisolerende deur van een Studiobricks achter u dichttrekt valt direct de isolatiewaarde van 44 dB(a) op. Gemeten volgens de ISO 717-1 meetmethode. Via deze link vindt u het meetrapport van de Studiobricks Double Wall. De isolatiewaarden van de studio zijn van binnen naar buiten en vice versa gemeten.

Maatwerk studio en het alternatief
Een Studiobricks is een modulaire studio en daarom gemakkelijk zelf te monteren, maar ook te verplaatsen. Wij kunnen de studio ook op maat maken voor u, eventueel met extra ramen en deuren. Het Voice Over pakket groeit gewoon met de afmeting van de studio mee. Montage op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Een studio die veel op de VO Edition lijkt is de Podcast Edition. Een uitstekend alternatief met meer ruimte voor gasten tijdens livestream en podcast.

Geluidsstudio showroom en prijs

Bent u geïnteresseerd in een Voice Over Studio? U bent van harte welkom in onze showroom voor een demonstratie. De actuele prijs van een Studiobricks VO vindt op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl. Deze prijs is inclusief alle extra’s en transport binnen Nederland en naar België!
Heeft u nog vragen of wilt u een bezoek inplannen? Eén druk op de knop:

 

SHOWROOM

Ervaar onze studio’s in onze showroom

De isolatiewaarde en prestaties van een geluidsstudio komen pas écht tot hun recht tijdens een demonstratie. U bent van harte welkom in onze showroom!

Geluidsstudio showroom

Showroom bezoeken
Wilt u de Studiobricks studio’s eens komen bezichtigen? Dat kan in onze studio showroom! Maak voor uw bezoek even een afspraak, dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda. Zo hebben wij alle tijd om de geluidsstudio’s uitgebreid te demonstreren. U bent van harte welkom!

Adres- en contactgegevens

Merford B.V.
Franklinweg 8
4207 HZ Gorinchem
(langs de A15, Gorinchem Oost 2)

klantenservice@geluidsstudios.nl
Tel: 0183 643 885

 

Geluidsstudio showroom, studio akoestiek, akoestisch panelen, alles voor geluidsstudio's en studiobouw