Studiobricks Voice-Over Edition

Voice-over studio, vocalbooth en stemstudio van Studiobricks.
De Studiobricks Voice Over Edition is een absolute must have voor stemacteurs, voice-over werk en zang. Het betreft een studioproduct dat helemaal is afgestemd voor de opname van spraak en zang. Een Studiobricks VO Edition is namelijk uitgerust met maar liefst twee extra pakketten, een Yellowtec pakket en een akoestisch pakket.

De Studiobricks Voice Over Edition is dus voorzien van alle denkbare extra’s zodat u direct aan de slag kunt in uw nieuwe werkplek. Wat u kunt verwachten:

Yellowtec M!ka pakket:

 • Monitor arm M Aluminium.
 • Copy Stand DIN A3.
 • Wall Pole en Pole Halter.
 • Microfoon arm M Aluminium.
 • TV wandbeugel VESA (max.13 -27 inch).
 • Desk 90 x 35 cm (op 87 cm hoogte).

Studiobricks akoestiek pakket

 • Extra absorptiepanelen
 • Bass Trap

Studiobricks voice-over, vocal booth

Afmetingen & specificaties
De afmetingen van deze voice-over studio zijn van buiten 168 x 106 x 226 cm en van binnen 152 x 90 x 208 cm. Deze VO Edition is gebaseerd op de dubbelwandige Studiobricks One Plus studio, en past in een ruimte met een plafondhoogte van 245 cm. U vindt deze specifieke Studiobricks ook op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl.

Het Voice Over Edition pakket kan overigens aan iedere Studiobricks geluidsstudio worden toegevoegd, dus ook in grotere afmetingen studio’s.

Afwerking van de Studiobricks Voice-over Edition
Zowel de binnen- als de buitenzijde van deze stemstudio en vocal booth zijn afgewerkt in een mat witte coating, maar alle RAL kleuren zijn mogelijk. De studio’s zijn vanuit de fabriek al voorzien van een aantal absorptiepanelen. Verder wordt de studio geleverd met:

 • ECO45 absorptiepanelen & Bass trap
 • Aeropac ventilatie unit
 • Deur met groot raam
 • Verlengsnoer
 • LED verlichting
 • Vloerbedekking
 • Roxtec kabeldoorvoer voor 4 kabels.

 

Studiobricks Voice Over Edition specs

Technische informatie
Wanneer u de geluidsisolerende deur van een Studiobricks achter u dichttrekt valt direct de isolatiewaarde van 44 dB(a) op. Gemeten volgens de ISO 717-1 meetmethode. Via deze link vindt u het meetrapport van de Studiobricks Double Wall. De isolatiewaarden van de studio zijn van binnen naar buiten en vice versa gemeten.

Maatwerk voice-over studio, vocalbooth of stemstudio
Een Studiobricks is een modulaire studio en daarom gemakkelijk zelf te monteren, maar ook te verplaatsen. Wij kunnen de studio ook op maat maken voor u, eventueel met extra ramen en deuren. Het Voice Over pakket groeit gewoon met de afmeting van de studio mee. Montage op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Geluidsstudio showroom en prijs

Bent u geïnteresseerd in een Voice Over Studio? U bent van harte welkom in onze showroom voor demonstratie. De actuele prijs van een Studiobricks VO vindt op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl. Deze prijs is inclusief alle extra’s en transport binnen Nederland en naar België!
Heeft u nog vragen of wilt u een bezoek inplannen? Eén druk op de knop:

SHOWROOM

Ervaar onze studio’s in onze showroom

De isolatiewaarde en prestaties van een geluidsstudio komen pas écht tot hun recht tijdens een demonstratie. U bent van harte welkom in onze showroom!

Geluidsstudio showroom

Showroom bezoeken
Wilt u de Studiobricks studio’s eens komen bezichtigen? Dat kan in onze studio showroom! Maak voor uw bezoek even een afspraak, dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda. Zo hebben wij alle tijd om de geluidsstudio’s uitgebreid te demonstreren. U bent van harte welkom!

Adres- en contactgegevens

Merford B.V.
Franklinweg 8
4207 HZ Gorinchem
(langs de A15, Gorinchem Oost 2)

klantenservice@geluidsstudios.nl
Tel: 0183 643 885

 

Geluidsstudio showroom, studio akoestiek, akoestisch panelen, alles voor geluidsstudio's en studiobouw