Studiobricks Thuisstudio & Oefenstudio

Bent u op zoek naar een thuisstudio of oefenstudio om ongestoord te kunnen musiceren? Een mooie en vooral niet té grote geluidsstudio die u gemakkelijk zelf op kunt opbouwen en verplaatsen? Dan is de Studiobricks One Plus geluidsstudio, of thuisstudio, precies wat u zoekt!

De Studiobricks One Plus studio is de ideale thuisstudio en oefenstudio. Perfect als saxofoonstudio, vocalbooth of zangstudio. Een mooie witte studio die in ieder interieur past waar geen verbouwing voor nodig is. Dankzij het handige, modulaire brick-systeem bouwt u deze geluidsstudio zelf in een korte tijd op. Er is vrijwel geen gereedschap voor nodig.

Uw Studiobricks thuisstudio en oefenstudio wordt als complete geluidsstudio geleverd, inclusief geluidsisolerende deur met een groot raam, LED verlichting, kabeldoorvoer, akoestische panelen én een stille ventilatie unit. Eenmaal opgebouwd heeft u aan de Studiobricks One Plus een volwaardige thuisstudio en oefenstudio. Na de montage, ongeveer een anderhalf uur later, kunt u direct aan de slag!

Voor wie is deze thuisstudio geschikt?

Deze compacte geluidsstudio van Studiobricks is niet alleen geschikt voor muzikanten, maar voor een ieder die graag ongestoord en zonder overlast te veroorzaken musiceert of zingt. De Studiobricks One Plus wordt het meest gebruikt door en voor:

 • Trompettisten en Saxofonisten.
 • Stemartiest, voice-over en zangtalent.
 • Als telefooncel, bijvoorbeeld in een productiehal.

 

Studiobricks thuisstudio, oefenstudio & saxofoonstudio

Afmetingen Studiobricks One Plus
De Studiobricks One Plus geluidsstudio heeft een buiten afmeting van 168 (b) x 106 (d) x 225 (h) cm en meet van binnen 150 (b) x 90 (d) x 204 (h) cm. De ruimte waarin de studio in komt te staan moet een plafondhoogte hebben van 231 cm. Deze variant bieden wij ook aan op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl.

Mocht deze compacte thuisstudio net wat te klein zijn voor u, de Studiobricks Double Wall geluidsstudio’s zijn er in grotere afmetingen. Dit zijn afmetingen die de studio steeds 30 cm breder en 30 cm dieper maken tot een maximale afmeting van maar liefst 9 x 5 meter. Er is dus voor iedereen wel een Studiobricks.

Afwerking van de Studiobricks One Plus

 • Akoestische panelen: 4 stuks, ECO45 PET velt
 • Aeropac ventilatie unit
 • Bass traps: optioneel
 • Deur: 210 cm x 75 cm
 • Kleur: wit
 • Verlengsnoer
 • LED verlichting
 • Lichtgrijze vloerbedekking
 • Kabeldoorvoer voor 4 kabels
 • Gewicht: 499 kg

 

Aanvullende info Studiobricks One Plus

Uitleg van het Studiobricks systeem
De geluidsstudio van Studiobricks wordt opgebouwd door het opstapelen van ‘bricks’, de modulaire bouwstenen waar de geluidsstudio uit bestaat en waar de naam van is afgeleid. Het opbouwen deze thuisstudio is het best te vergelijken met Lego, veel complexer dan dat is het niet.

De bricks zijn voorzien van een mes- en groefverbinding waardoor ze strak op- en in elkaar passen, zo zijn geluidslekken onmogelijk. Bovendien heeft u voor het opbouwen van een Studiobricks géén speciale gereedschappen nodig. Het opbouwen is goed zelf te doen of wij komen het voor u doen.

Technisch informatie en prijs
Via deze link, meetrapport, kunt u de isolatiewaarden van de Studiobricks One Plus thuisstudio en oefenstudio downloaden. Voor de actuele prijs van dit type Studiobricks kunt u onze webshop Akoestiekwinkel.nl raadplegen. De prijzen zijn inclusief alle extra’s en transport binnen Nederland en naar België. Wij hebben altijd één Studiobricks One Plus op voorraad voor u.

Studiobricks thuisstudio en oefenstudio uitproberen?

Wilt u de Studiobricks One Plus geluidsstudio eens uitproberen? Dat kan natuurlijk, u bent van harte welkom in onze studio showroom! Maak voor uw bezoek even een afspraak, wij reserveren graag tijd voor u. En neemt u gerust uw saxofoon of ander instrument mee!

Studiobricks Thuisstudio Saxofoonstudio

SHOWROOM

Ervaar onze studio’s in onze showroom

De isolatiewaarde en prestaties van een geluidsstudio komen pas écht tot hun recht tijdens een demonstratie. U bent van harte welkom in onze showroom!

Geluidsstudio showroom

Showroom bezoeken
Wilt u de Studiobricks One Plus graag komen bezichtigen? Dat kan in onze studio showroom! Maak voor uw bezoek even een afspraak, dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda. Zo hebben wij alle tijd om de geluidsstudio’s uitgebreid te demonstreren. En bespeelt u een muziekinstrument, dan neemt u die natuurlijk gewoon mee.
U bent van harte welkom!

Adres- en contactgegevens

Merford B.V.
Franklinweg 8
4207 HZ Gorinchem
(langs de A15, Gorinchem Oost 2)

klantenservice@geluidsstudios.nl
Tel: 0183 643 885

 

Geluidsstudio showroom, studio akoestiek, akoestisch panelen, alles voor geluidsstudio's en studiobouw