Studiobricks muziekstudio, geluidsstudio en opnamestudio.

Studiobricks geluidsstudio’s

Wordt uw volgende muziekstudio, geluidscabine, geluidsstudio of opnamestudio een Studiobricks?
Kijk snel welk type Studiobricks studio het best bij u past!
Er is een Studiobricks voor iedereen!

Studiobricks: Freedom to be Loud!

Historie Studiobricks geluidsstudio’s

De historie van Studiobricks begint in 2008 wanneer oprichter en CEO Guillermo Jungbauer zelf een thuisstudio, of oefenstudio, nodig heeft voor het bespelen van zijn saxofoon. Jungbauer, zelf een fervent saxofonist, heeft een pakket aan eisen die hij stelt aan zijn toekomstige geluidsstudio. Deze eisen vormen nu de unieke eigenschappen van de Studiobricks geluidsstudio’s: uitstekende en optimale studio akoestiek, hoge isolatiewaarden én een eenvoudige manier van assembleren en monteren.

Studiobricks is gevestigd in Barcelona en heeft voor de activiteiten in Amerika ook een kantoor in New York. De activiteiten in de EU worden ondersteund door dealers, o.a. in Duitsland, Engeland, Frankrijk en Nederland. Voor Nederland en België is Merford dealer met een showroom in Gorinchem. Inmiddels levert Studiobricks producten in meer dan 40 landen!

Diversiteit aan muziekstudio’s en geluidsstudio’s

Naast een fysieke showroom in Gorinchem, waar u van harte welkom bent, kunt u op deze “virtuele showroom” alvast een voorproefje ervaren. Op onze webshop vindt u ook een klein aantal “standaard” Studiobricks modellen, alle studio’s zijn op maat leverbaar. Onze klantenkring bestaat uit zowel professionele artiesten, mediabedrijven en producers als uit muzikale hobbyisten, daar waar Studiobricks ooit voor is opgericht! De muziekstudio’s, of geluidsstudio’s, van Studiobricks zijn onder te verdelen in een viertal varianten, we stellen ze in kort voor. Verderop kunt via de knoppen naar uitgebreidde pagina’s waar wij de studio’s aan u voorstellen.

Studiobricks One Serie
De meest verkochte Studiobricks is zonder meer de One Plus. Een compacte Double Wall geluidsstudio die vaak wordt gebruikt als oefenstudio, saxofoonstudio en stemstudio. Ideaal voor thuis, op kantoor en in de grotere opnamestudio’s als vocalbooth en groot genoeg voor de meeste blaasinstrumenten en solisten, afhankelijk van het instrument natuurlijk.

Studiobricks Double Wall
Een dubbelwandige muziekstudio, opnamestudio en oefenstudio verkrijgbaar in tal van afmetingen, vanaf 138 x 138 x 226 cm, buitenafmeting. Een compleet studioproduct met alles in het pakket om direct aan de slag te kunnen. Geheel aan te passen qua afmetingen, akoestiek en met diverse ramen en deuren.

Studiobricks Triple Wall
Met een drievoudige wandopbouw, zwaardere constructie en dikkere deur zorgt deze Triple Wall geluidsstudio en opnamestudio voor een nog meer professionele studio. Het resultaat is een studio met nog hogere isolatiewaarden en dus breder inzetbaar. Ook deze studio is op maat te produceren en leverbaar met talloze extra’s.

Studiobricks Podcast & Voice Over Editions
Dé opnamestudio’s voor spraak, stem en zang zijn zonder meer de Podcast en Voice Over Editions. Studio’s speciaal afgestemd en ingericht voor livestreams, podcasts en het inspreken van boeken.  Ideaal voor professionele én beginnende YouTubers en Podcasters. Bomvol met alle extra’s om perfecte content en producties op te nemen!

Studiobricks One Plus

Dé geluidsstudio voor de solist. Eenvoudig zelf op te bouwen, een compleet studiopakket zodat u direct aan de slag kunt. Lees meer…

Vanaf € 7568,-  excl. btw

Studiobricks Double Wall

De meest verkochte geluidsstudio in het segment. Een muziekstudio of opnamestudio met meer dan 80 configuratie mogelijkheden. Lees meer…

Vanaf  9460,-  excl. btw

Studiobricks Triple Wall

Een professionele drumcabine, geluidsstudio en opnamestudio met extra dikke wanden en solide constructie voor de beste isolatiewaarden. Lees meer…

Vanaf € 17524,- excl. btw

Studiobricks Podcast & Voice Over

Professionele voice over en vocal-booth studio. Met een uitgebreid akoestisch pakket voor die extra droge akoestiek én een Yellowtec Mika pakket. Lees meer…

Voice-over, vocal booth, Studiobricks VO Edition
Vanaf € 10411,- excl. btw

Studiobricks muziekstudio en geluidsstudio monteren

Het filmpje hieronder, van het YouTube kanaal van Studiobricks, laat de montage van een Studiobricks zien. Hier kunt u duidelijk de eenvoud van het Bricks-systeem zien. Een Studiobricks is degelijk verpakt en alle Bricks zijn voorzien van een markering. Tijdens het uitpakken van de studio kunt u de Bricks gesorteerd op de gewenste locatie zetten. Dit vergemakkelijkt het monteren van de studio. En zoals u heeft gezien, geen speciale gereedschappen nodig!

SHOWROOM

Ervaar onze studio’s in onze showroom

De isolatiewaarde en prestaties van een geluidsstudio komen pas écht tot hun recht tijdens een demonstratie. U bent van harte welkom in onze showroom!