Studiobricks muziekstudio, geluidsstudio en opnamestudio.

Studiobricks geluidsstudio’s

Wordt uw volgende muziekstudio, geluidscabine, geluidsstudio of opnamestudio een Studiobricks?
Kijk snel welk type Studiobricks studio het best bij u past!
Er is een Studiobricks voor iedereen!

Studiobricks: Freedom to be Loud!

Over de geluidsstudio’s van Studiobricks

De slogan van Studiobricks is ‘Freedom to be Loud!’ en dat is precies wat een muziekstudio, geluidsstudio of opnamestudio van Studiobricks u biedt. De vrijheid om ongestoord muziek te maken, oefenen, produceren of te zingen wanneer het u uitkomt!

Merford is inmiddels al ruim 12 jaar dealer van het Spaanse studio merk Studiobricks met het unieke, gepatenteerde, modulaire ‘bricks-systeem’. Een systeem dat uniek is in zijn soort én in de studiowereld. Een bijzonder en eenvoudig systeem dat voor vele voordelen zorgt. Zo is een geluidsstudio van Studiobricks eenvoudig (zelf) te monteren en wanneer nodig te verplaatsen.

Het systeem zorgt er ook voor dat de studio’s in vele afmetingen en met vele extra’s, zoals deuren en ramen, kan worden geleverd. Of dat u nu als professional of als hobbyist opzoek bent naar een studio, er is een Studiobricks studio voor iedereen!

Studiobricks muziekstudio’s en geluidsstudio’s

De vier standaard studio varianten van Studiobricks
De meest linker geluidsstudio in de galerij hieronder is de op één na kleinste thuisstudio, de Studiobricks One Plus. Deze studio is ideaal voor solisten en vaak gebruikt als muziekstudio, saxofoonstudio en vocalbooth. Op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl, vindt u de actuele prijs van deze compacte studio. Wij hebben deze doorgaans op voorraad en is dan binnen 3 werkdagen te leveren.

De tweede in de rij is de Studiobricks Double Wall, de meest verkochte studio voor gebruik als muziekstudio, geluidsstudio of opnamestudio, toepassingen te over! Een uitstekende studio voor zowel de professional als voor de muzikale hobbyist! Op onze webshop vindt u de kleinste modellen, maatwerk is vanzelfsprekend mogelijk!

Op de derde plaats de Studiobricks Triple Wall. Een extra geluidsisolerende geluidsstudio die veelal wordt ingezet als drumcabine, opnamestudio, vlogstudio en podcaststudio. Deze Studiobricks is opgebouwd uit dikker elementen en in een zwaardere constructie. Een studio met uitstek geschikt voor akoestische opnamen of livestreams.

Helemaal rechts ziet u de Studiobricks Voice Over Edition. Dé voice-over studio, vocalbooth en stemstudio voor stemartiesten. Het betreft hier een Studiobricks variant dat wordt geleverd met een extra pakket, in dit geval het Voice Over pakket. Er is ook een Podcast Edition beschikbaar met alle extra’s voor de YouTuber en vlogger.

Studiobricks One Plus

Dé geluidsstudio voor de solist. Eenvoudig zelf op te bouwen, een compleet studiopakket zodat u direct aan de slag kunt. Lees meer…

Studiobricks Double Wall

De meest verkochte geluidsstudio in het segment. Een muziekstudio of opnamestudio met meer dan 80 configuratie mogelijkheden. Lees meer…

Studiobricks Triple Wall

Een professionele drumcabine, geluidsstudio en opnamestudio met extra dikke wanden en solide constructie voor de beste isolatiewaarden. Lees meer…

Studiobricks Voice Over

Professionele voice over en vocal-booth studio. Met een uitgebreid akoestisch pakket voor die extra droge akoestiek én een Yellowtec Mika pakket. Lees meer…

Voice-over, vocal booth, Studiobricks VO Edition

Studiobricks muziekstudio, geluidsstudio en opnamestudio monteren

Het filmpje hieronder, van het YouTube kanaal van Studiobricks, laat de montage van een Studiobricks zien. Hier kunt u duidelijk de eenvoud van het Bricks-systeem zien. Een Studiobricks is degelijk verpakt en alle Bricks zijn voorzien van een markering. Tijdens het uitpakken van de studio kunt u de Bricks gesorteerd op de gewenste locatie zetten. Dit vergemakkelijkt het monteren van de studio. En zoals u heeft gezien, geen speciale gereedschappen nodig!

SHOWROOM

Ervaar onze studio’s in onze showroom

De isolatiewaarde en prestaties van een geluidsstudio komen pas écht tot hun recht tijdens een demonstratie. U bent van harte welkom in onze showroom!