Studiobricks muziekstudio, geluidsstudio en opnamestudio.

De drumcabine voor de meest hardcore drummer,
de Studiobricks Triple Wall

Demontabele drumcabine van Studiobricks.
Dé drumcabine die u zelf kunt monteren én verhuizen!

Studiobricks Triple Wall Drumcabine 

R

Akoestiek & Design

Een Studiobricks drumcabine is niet alleen mooi om te zien, ook de akoestiek in de studio is in orde. Compleet geleverd met studiopanelen en ventilatie unit.

R

Hoge Isolatiewaarde

Deze drumcabine is het topmodel van Studiobricks. Extra dikke deur, vloer, wanden en plafond verminderen de kans op geluidsoverlast.

R

Modulaire drumcabine

De Studiobricks Triple Wall is een modulaire drumcabine en geluidsstudio die u zelf eenvoudig kunt opbouwen én kunt verhuizen.

Studiobricks Drumcabine, modulair & demontabel

Studiobricks Triple Wall Drumcabine
De extra geluidsisolerende drumcabine van Studiobricks, de Triple Wall variant die vooral de fanatieke drummer zal aanspreken. Deze drumcabine heeft uitstekende isolatiewaarden en verminderd zo de kans op geluidsoverlast. De drumcabine, of studio, is modulair en zelf op te bouwen én dus ook verplaatsbaar. Handig in het geval van een verhuizing.

Alle geluidsstudio’s van Studiobricks zijn overigens demontabel, ze bestaan uit modulaire blokken die Bricks worden genoemd. Door deze eenvoudige manier van bouwen heeft u in korte tijd de drumcabine opgebouwd. En misschien wel het mooiste, u heeft hier geen speciale gereedschappen of kennis voor nodig. Met de meegeleverde accessoires kunt u na de montage direct aan de slag.

Studiobricks, eindeloze toepassingen

Geluidsstudio’s van Studiobricks komen in zoveel verschillende configuratie mogelijkheden, maar liefst 80 stuks aan accessoires, afmetingen, deuren en ramen, dat de mogelijkheden en toepassingen eindeloos lijken. De Triple Wall variant is zo’n studioproduct waarvan u enkele toepassingen ook terug kunt vinden op onze projectpagina. Omdat deze studio vooral in het midden gebied extra isolatiewaarde biedt wordt de studio niet alleen als drumcabine gebruikt, maar ook mediabedrijven, nieuwszenders en producers zien de meerwaarde in van een Studiobricks.

Voor de drummer en muzikant geeft deze studio de vrijheid om op ieder moment van de dag muziek te kunnen maken. Een Studiobricks Triple Wall wordt dus niet alleen gebruikt als drumcabine of drumstudio, maar kunt u ook tegenkomen als:   

 • Muzieklokaal of leslokaal in het onderwijs.
 • Stilteruimte of werkplek.
 • Thuisstudio voor de muzikale hobby.
 • Professionele geluidsstudio voor muzikant, DJ of producer.
 • YouTube Studio en Vlogstudio
 • Spraakstudio, vocal booth, voice-over studio

Studiobricks Triple Wall Drumcabine

Details van de Studiobricks drumcabine

Drumcabine afmetingen
De kleinste Studiobricks Triple Wall heeft een buitenafmeting van 198 (b) x 198 (d)) x 229 (h) cm (binnenafmeting 176 x 176 x 208 cm), u vindt deze ook op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl. Voor een beetje drumstel is dit misschien wat aan de kleine kant. Maar net als alle andere Studiobricks studio’s kan ook deze in diverse afmetingen worden geleverd.

Een grotere drumcabine afmetingen gaan met stappen van 30 cm, dus per afmeting steeds 30 cm  breder en 30 cm dieper, tot een maximale afmeting van ongeveer 900 x 510 x 225 cm. Al is de Studiobricks Double Wall ook een uitstekende geluidsstudio, de Triple Wall variant is toch wel het meest geschikt als drumcabine.

Afwerking Studiobricks Triple Wall
Een Studiobricks is standaard van binnen en van buiten afgewerkt met een mat witte coating, maar alle RAL kleuren zijn mogelijk. De studio’s worden vanuit de fabriek al voorzien van een aantal absorptiepanelen. Verder wordt uw drumcabine, drumstudio, als complete set geleverd inclusief:

 • ECO45 absorptiepanelen.
 • Siegenia Aeropac SN ventilatie unit.
 • Verlengsnoer.
 • LED verlichting.
 • Vloerbedekking.
 • Roxtec kabeldoorvoer voor 4 kabels.

 

Isolatiewaarden, maatwerk en showroom

Technisch informatie
De isolatiewaarden van de Studiobricks Triple Wall ligt net boven de 44 dB(A) wat heel behoorlijk is. Zo voorkomt u de kans op geluidsoverlast. Het meetrapport, met daarin de isolatiewaarden van de Studiobricks Triple Wall, kunt u hier downloaden. Verder kunt u ook de montagehandleiding downloaden, dan ziet u meteen het unieke bricks-systeem en de eenvoud van het opbouwen.

Maatwerk
Een Studiobricks studio kan ook op maat worden gemaakt en worden voorzien van extra deuren, ramen, airco- en ventilatie unit’s en een uitgebreid akoestisch pakket met absorptiepanelen en bass traps. En als u de montage ook wilt laten verzorgen dan doen wij dat ook voor u.

Showroom bezoek en offerte 

Bent u geïnteresseerd in de Studiobricks Triple Wall drumcabine? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Voor technische vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom kunt u gebruik maken van ons contactformulier of een e-mail sturen naar: klantenservice@geluidsstudios.nl.

De eenvoud van een Studiobricks monteren

Het filmpje hieronder, van het YouTube kanaal van Studiobricks, laat de montage van een Studiobricks zien. Hier kunt u duidelijk de eenvoud van het Bricks-systeem zien. Een Studiobricks is degelijk verpakt en alle Bricks zijn voorzien van een markering. Tijdens het uitpakken van de studio kunt u de Bricks gesorteerd op de gewenste locatie zetten. Dit vergemakkelijkt het monteren van de studio. En zoals u heeft gezien, geen speciale gereedschappen nodig!

SHOWROOM

Ervaar onze studio’s in onze showroom

De isolatiewaarde en prestaties van een geluidsstudio komen pas écht tot hun recht tijdens een demonstratie. U bent van harte welkom in onze showroom!