Projecten & Referenties

De mooiste projecten met akoestische oplossingen, muzieksstudio’s, geluidsstudio’s en opnamestudio’s van Merford en Studiobricks. 

Muziekstudio, geluidsstudio & opnamestudio projecten

Muziekstudio, geluidsstudio en opnamestudio projecten

Op deze pagina vindt u enkele verslagen van projecten met de mooiste akoestische oplossingen. Doorgaans zijn dit projecten waar wij een muziekstudio of geluidsstudio mochten leveren, maar wij doen meer dan alleen geluidsstudio’s plaatsen. Het Talpa project is hier een mooi voorbeeld van. Daar mocht Merford de akoestiek in de opnamestudio van House of Talents verzorgen, ook te zien op de themafoto van deze pagina. Een mooi stukje maatwerk studio akoestiek!

Zichtbaar en onzichtbaar

Ook minder goed in beeld te brengen projecten, zoals delen van de verbouwing van de Wisseloord Studio’s, en producten die na toepassing niet meer zichtbaar zijn, zijn het vermelden waard. Voor Wisseloord leverde en produceerde Merford trillingsisolatie om toe te passen tussen de vloeren en fundatie, belangrijke toepassing maar niet zichtbaar. Ook het dak van het Ahoy is onzichtbaar geïsoleerd door Merford. Stuk voor stuk hoogwaardige akoestische oplossingen, producten en projecten.

Wie zijn onze klanten?

Geluidsstudios.nl is de website van de studiospecialisten bij Merford Acoustic Materials en Akoestiekwinkel.nl. De klantenkring van deze Merford tak is een bijzonder bonte verzameling van bedrijven, instanties, scholen én particuliere klanten, dus mensen zoals u en ik. Maar ook (bekende) artiesten, Dj’s en producenten hebben wij discreet mogen bedienen met onze diensten en producten. Heeft u ook een akoestisch vraagstuk? Neemt u dan gerust contact met ons op!

SHOWROOM

Ervaar onze studio’s in onze showroom

De isolatiewaarde en prestaties van een geluidsstudio komen pas écht tot hun recht tijdens een demonstratie. U bent van harte welkom in onze showroom!