Studio akoestiek, akoestische panelen, geluidsisolatie voor bouwkundige geluidsstudio en studiobouw.Geluidsstudio's, geluidscabine en muziekstudio, geluidswerende studiodeur

Geluidsstudio bouwen

De bouw van een geluidstudio begint hier!
Alles over en voor studiobouw en studio akoestiek vindt u bij ons.
Van advies, geluidsisolatie en trillingsisolatie tot studiodeuren.
Wij zijn er voor de aannemer, studiobouwer én de hobbyist!

Geluidsstudio bouwen? Wat wij bieden voor studiobouw:

R

Geluidswerende studiodeur

Geluidsisolerende en geluidswerende studiodeuren van hout en staal, links- en rechtsdraaiend tot 47 dB.

R

Geluidsisolatie studiobouw

Alle akoestische producten die nodig zijn voor het isoleren of bouwen van uw muziekstudio of geluidsstudio.

R

Studio akoestiek

Producten voor de perfecte studio akoestiek! Absorptiepanelen, bass traps, plafondeilanden en nog veel meer!

Studiobouw, de studiodeur

Een geluidsstudio bouwen begint met een ontwerp en planning. De studiodeur is daar een belangrijk onderdeel van. Extra aandacht moet worden besteed aan de wandconstructie, draairichting en de isolatiewaarde. Een deur vervangen kan meestal niet, dus bezuinig nooit op de deur die u vaak zult gebruiken.

U vindt bij ons twee typen studiodeuren met linker- en rechterdraairichtingen, let hier goed op! Op de pagina geluidswerende studiodeuren stellen wij onze deuren aan u voor. En net als op de andere pagina’s wordt u daar doorgestuurd naar onze webshop waar u productinfo, montagehandleidingen en bouwtekeningen vindt.

Geluidsisolatie voor studiobouw

Een geluidsstudio bouwen vereist specifieke bouwmaterialen, zogenoemde akoestische materialen. Dit zijn materialen ontwikkeld om geluid of trillingen optimaal te isoleren. Het bouwen van een geluidsstudio heeft alleen kans van slagen als de juiste producten op de juiste plaats worden toegepast.

Op deze website stellen wij de meest voorkomende producten aan u voor met korte omschrijvingen en koppelingen naar onze webshop, Akoestiekwinkel.nl. Daar vindt u de pagina Geluidsisolatie, een pagina ingericht met specifieke producten voor studiobouw. Wij leggen daar uit waar en hoe deze producten worden toegepast.

Studio akoestiek verbeteren

Wat zijn de beste akoestische producten voor mijn studio? Deze vraag wordt beantwoord op de pagina ‘studio akoestiek‘. Want als het project geluidsstudio bouwen is afgerond kan de studio akoestische worden ingericht. Hierbij denkt u niet aan een tapijtje, maar aan absorptiepanelen, bass traps, diffusers en meer.

De volgende pagina laat de meest voorkomende producten zien met ook weer korte omschrijvingen. Via de links komt u ook hier weer uit op onze webshop, Akoestiekwinkelel.nl. Daar vindt u alle informatie om de juiste keuze te maken. En zoals altijd, komt u er niet uit, neemt u dan gerust contact met ons op!

Studiodeur voor uw geluidsstudio

Op onze studiodeuren pagina kunt meer vinden over de deuren die wij aanbieden. Na het lezen van korte omschrijvingen kunt u de juiste deur voor uw studio aankopen op onze webshop. Lees meer…

Geluidsstudio showroom, studio akoestiek, akoestisch panelen, alles voor geluidsstudio's en studiobouw

Geluidsisolatie & trillingsisolatie studiobouw

Geluidsisolatie voor het isoleren en bouwen van een muziekstudio, geluidsstudio of thuisstudio. Zo vermijdt u geluidsoverlast van- en naar de omgeving en kunt u in alle stilte werken en musiceren. Lees meer…

Alles voor het bouwen van een bouwkundige geluidsstudio en studiobouw

Studio akoestiek

Perfecte akoestiek in de studio is een must. Wij bieden producten om het hele geluidsspectrum aan te pakken, zodat u de akoestiek in uw geluidsstudio op uw smaak kunt afstemmen en finetunen. Lees meer…