Maakt u kennis met Merford.
Dé muziekstudio en geluidsstudio specialist
van Nederland & België

Geluidsstudios.nl is onderdeel van Merford B.V.

Geluidscabine kopen? Kom eens kennis maken met Merford!

Meer over de geluidscabine en geluidsstudio specialist

De passie die onze klanten hebben voor muziek hebben wij bij Merford voor akoestiek én voor uw potentieel nieuwe geluidscabine of geluidsstudio. Onze passie en kennis op het gebied van akoestiek resoneert door in al onze activiteiten en producten. U zult dit tijdens een bezoek zéker ervaren!

De ontwikkelingen bij Merford hebben nog geen dag stilgestaan sinds de oprichting in 1956. Of het nu gaat om akoestische materialen, geluidsproblemen oplossen of geluidsstudio’s, wij zijn continu in beweging om ons zelf te verbeteren.

De kracht van teamwork

De Merford groep bestaat uit drie bedrijven met ieder hun eigen specialisme op het gebied van akoestiek. Doordat de groep intern met elkaar verbonden is ontstaat er een team dat kennis deelt en zo de meest uiteenlopende geluidsproblemen oplost en de producten hiervoor ontwikkeld en produceert. Er is bij Merford dus niet alleen kennis van geluidsstudio’s, maar kennis over het hele spectrum van akoestiek en geluid. Lees meer…

Geluidscabine en geluidsstudio bekijken

Op deze website van Merford heeft u al een greep uit ons assortiment akoestiek, geluidsisolatie en geluidsstudio’s kunnen bekijken, maar een geluidscabine of geluidsstudio ervaren tijdens een demonstratie geeft natuurlijk veel meer productbeleving. Bij deze nodigen wij u dan ook graag uit om eens kennis te komen maken met ons en onze studio’s in onze showroom.

Op het zelfde adres van onze showroom is ook onze webshop, Akoestiekwinkel, gevestigd waar u ook een kijkje kunt nemen en met akoestische uitdagingen terecht kunt.

In de showroom staan geluidsstudio’s van Studiobricks en alle producten die Merford produceert, zoals akoestische panelen, geluidswerende deuren en warmtepomp omkastingen. Wilt u ons bedrijf en de showroom eens bezoeken voor een demonstratie of om advies in te winnen? Maakt u dan via het contactformulier een afspraak met ons, wij reserveren graag tijd voor u in onze agenda.
U bent van harte welkom!

De geluidscabine en geluidsstudio specialist in één minuut

In onze bedrijfsfilm stellen wij ons bedrijf in één minuut voor aan u.
Veel te kort natuurlijk, over een bedrijf dat al 65 jaar bestaat valt veel meer te vertellen.
Daarom hebben wij naast de Akoestiekwinkel ook een grote showroom die u beiden kunt bezoeken.

De Akoestiekwinkel, opgericht in 2003,  is de webshop van Merford Acoustic Materials.
Wij bieden op onze webshop, naast oplossingen voor geluidsproblemen,
ook absorptiepanelen, bass traps, studiodeuren en natuurlijk niet te vergeten geluidsstudio’s aan!