Studiobricks Double Wall Geluidsstudio

Dubbelwandige muziekstudio en geluidsstudio van Studiobricks
Op zoek naar een muziekstudio, geluidsstudio of opnamestudio? Een studio die u zelf op kunt bouwen en verplaatsen of verhuizen wanneer nodig? Dan is een Studiobricks precies wat u zoekt! Met een geluidsstudio van Studiobricks haalt u een professioneel en compleet studioproduct in huis.

Ieder type studio van Studiobricks bestaat uit modulaire blokken, Bricks genoemd. Door deze eenvoudige manier van bouwen heeft u in korte tijd een volwaardige muziekstudio of geluidsstudio opgezet, zonder speciale gereedschappen. Met de meegeleverde accessoires kunt u na de montage direct aan de slag. En het fraaie design van Studiobricks past in ieder interieur.

Voor wie een Studiobricks Double Wall geschikt?
Een Studiobricks geluidsstudio, of muziekstudio, is geschikt voor iedereen die in alle vrijheid en op ieder moment van de dag muziek wil maken, oefenen of opnemen. De uitstekende isolatiewaarden van een Studiobricks maken dit mogelijk! Nog enkele voorbeelden waar een Studiobricks voor geschikt is:

 

 • YouTube studio en Vlogstudio.
 • Thuisstudio en oefenstudio.
 • Professionele geluidsstudio voor muzikant, DJ, producer.
 • Luisterruimte of repetitieruimte in de muziekwinkel.

 

Studiobricks muziekstudio en geluidsstudio

Studiobricks afmetingen en specificaties
De kleinste afmeting van een Studiobricks Double Wall is 138 x 138 x 226 cm van buiten en 122 x 122 x 208 cm van binnen. Deze dubbelwandige geluidsstudio past in een ruimte met een plafondhoogte van minimaal 245 cm. Door het modulaire Bricks systeem kunnen Studiobricks studio’s in stappen van 30 cm breder en 30 cm dieper worden geproduccerd tot een maximale afmeting van 9 x 5 meter! Op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl, vindt u een aanbod van de kleinste modellen met actuele prijzen, deze kunnen dus in tal van afmetingen worden geleverd.

Afwerking van een Studiobricks
De binnenzijde en buitenzijde van een Studiobricks is afgewerkt in een mat witte coating, andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Een Studiobricks kan worden aangepast, maar wordt standaard geleverd als een complete set, zodat u direct aan de slag kunt, met o.a.: 

 • ECO45 absorptiepanelen
 • Aeropac SN ventilatie unit
 • Studiodeur met raam
 • Verlengsnoer
 • LED verlichting
 • Vloerbedekking
 • Roxtec kabeldoorvoer voor 4 kabels.

 

Studiobricks Double Wall geluidsstudio specs
Wanneer u de geluidsisolerende deur van de studio achter u dichttrekt valt direct de isolatiewaarde van 44,8 dB(a) op. Gemeten volgens de ISO 717-1 meetmethode. Via deze link vindt u het meetrapport van de Studiobricks Double Wall. De isolatiewaarden van de studio zijn van binnen naar buiten en vice versa gemeten.

Maatwerk muziekstudio en geluidsstudio
Doordat de Studiobricks een modulaire studio is kan deze ook op maat worden gemaakt met afwijkende afmetingen. Ook extra ramen en deuren zijn hierdoor mogelijk. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een airconditioning, extra ventilatie units en maatwerk ruimte akoestiek. Montage op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Geluidsstudio showroom en offerte

Offerte aanvragen of bezoek inplannen
Bent u geïnteresseerd in een Studiobricks? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook voor technische vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom kunt ons een berichtje sturen of het contactformulier invullen. klantenservice@geluidsstudios.nl.

SHOWROOM

Ervaar onze studio’s in onze showroom

De isolatiewaarde en prestaties van een geluidsstudio komen pas écht tot hun recht tijdens een demonstratie. U bent van harte welkom in onze showroom!

Geluidsstudio showroom

Showroom bezoeken
Wilt u de Studiobricks One Plus graag komen bezichtigen? Dat kan in onze studio showroom! Maak voor uw bezoek even een afspraak, dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda. Zo hebben wij alle tijd om de geluidsstudio’s uitgebreid te demonstreren. En bespeelt u een muziekinstrument, dan neemt u die natuurlijk gewoon mee.
U bent van harte welkom!

Adres- en contactgegevens

Merford B.V.
Franklinweg 8
4207 HZ Gorinchem
(langs de A15, Gorinchem Oost 2)

klantenservice@geluidsstudios.nl
Tel: 0183 643 885

 

Geluidsstudio showroom, studio akoestiek, akoestisch panelen, alles voor geluidsstudio's en studiobouw