Opnamestudio en nieuwsstudio voor het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP)

“Aan de basis van het nieuws”

 Dit is de slogan van het ANP. Het nieuwsbedrijf dat al sinds 1934 zorgt voor betrouwbaar nieuws. In 2018 mochten wij aan het ANP nieuwe geluidsstudio’s leveren. Sindsdien maken zij gebruik van de aangepaste Studiobricks Triple Wall geluidsstudio.

Studiobricks Triple Wall opnamestudio en nieuwsstudio

De geleverde Triple Wall geluidsstudio van Studiobricks aan het ANP is niet zomaar een studio, dit is het paradepaardje van Studiobricks. Een studio met extra dikke wanden en een solide constructie zorgen voor uitstekende isolatiewaarden. Voor het ANP leverde Merford maatwerk studio’s. Aangepaste studio’s naar de wensen van de klant, die daar toch een aantal uurtjes per week moet doorbrengen. Zo zijn de studio’s voorzien van extra grote geluidsisolerende ramen en glazen deuren, dus volop daglicht. Ook de akoestiek kreeg extra aandacht, wat men mag verwachten voor een opnamestudio. In de studio is de akoestiek optimaal voor uitstekende spaakverstaanbaarheid. Vanzelfsprekend hebben wij deze studio’s ook op locatie gemonteerd.

Opnamesstudio aanpasbaar naar wens

Studiobricks geluidsstudio’s hebben naast een hoge isolatiewaarde ook talloze configuratie mogelijkheden. Denkt u hierbij aan extra ramen, deuren, ventilatie units en zelfs een airconditioning behoren tot de mogelijkheden. In totaal zijn er meer dan 80 combinaties in afmetingen en accessoires mogelijk. En heeft u een voorkeur qua kleur, alle RAL kleuren zijn mogelijk, van standaard wit tot spiegelend chroom.

Op de Studiobricks pagina vindt u alle varianten geluidsstudio’s. Ook op de webshop van Merford, Akoestiekwinkel.nl, vindt u een aantal ‘standaard modellen’ van Studiobricks. Vanzelfsprekend kunt u deze studio’s ook komen bekijken en ervaren in onze showroom in Gorinchem. In onze showroom vindt u naast de Studiobricks Double Wall en Triple Wall ook de Merford geluidsstudio. Een studio door Merford ontwikkeld en geproduceerd in onze fabriek in Gorinchem,  op hetzelfde adres als de showroom en de webshop.

Meer weten over deze opnamestudio en nieuwsstudio?

Wilt u meer weten over onze geluidsstudio’s of heeft u vragen over akoestiek en wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een bezoek aan onze studio showroom. U bent van harte welkom!