Opnamestudio en nieuwsstudio – Algemeen Nederlands Persbureau (ANP)

“Aan de basis van het nieuws”

 Dit is de slogan van het ANP. Het nieuwsbedrijf dat al sinds 1934 zorgt voor betrouwbaar nieuws. In 2018 mochten wij aan het ANP nieuwe opnamestudio en nieuwsstudio leveren. Het ANP gebruikt de Studiobricks Triple Wall studio’s.

Studiobricks Triple Wall opnamestudio en nieuwsstudio

De geleverde Studiobricks Triple Wall geluidsstudio, of in dit geval opnamestudio, aan het ANP is niet zomaar een studio, dit is het paradepaardje van Studiobricks. Dit zijn opnamestudio’s met extra dikke daken, deuren, wanden en vloeren, de solide constructie van een Triple Wall zorgt voor uitstekende isolatiewaarden.

Voor het ANP leverde Merford maatwerk studio’s. Aangepaste studio’s naar de wensen van de klant, die daar toch een aantal uurtjes per week moet doorbrengen. Zo zijn de studio’s voorzien van extra grote geluidsisolerende ramen en glazen deuren, dus volop (dag)licht in de studio. Ook de akoestiek kreeg extra aandacht, wat een must is in een opnamestudio waar vooral spraak wordt geproduceerd. De studio akoestiek is optimaal voor perfecte spaakverstaanbaarheid. Vanzelfsprekend hebben wij ook deze studio’s ook op locatie gemonteerd.

Opnamestudio aanpasbaar naar wens

Studiobricks geluidsstudio’s hebben naast een hoge isolatiewaarde ook talloze configuratie mogelijkheden. Denkt u hierbij aan extra ramen, deuren, ventilatie units en zelfs een airconditioning behoren tot de mogelijkheden. In totaal zijn er meer dan 80 combinaties in afmetingen en accessoires mogelijk. En heeft u een voorkeur qua kleur, alle RAL kleuren zijn mogelijk, van standaard mat wit tot spiegelend chroom.

Op de Studiobricks pagina vindt u alle varianten van Studiobricks. Ook op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl, vindt u een aantal “standaard” modellen. Vanzelfsprekend kunt u deze studio’s ook komen bekijken en ervaren in onze showroom in Gorinchem. In onze showroom vindt u de Studiobricks Double Wall (model One Plus) en de Studiobricks Triple Wall. Op hetzelfde adres als de showroom is ook onze webshop gevestigd, zeker de moeite waard om ook eens te bezoeken.

Meer weten over deze opnamestudio en nieuwsstudio?

Wilt u meer weten over onze geluidsstudio’s of heeft u vragen over akoestiek en wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een bezoek aan onze studio showroom. U bent van harte welkom!