Geluidsstudio’s voor het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP)

“Aan de basis van het nieuws”

 Dit is de slogan van het ANP. Het nieuwsbedrijf dat al sinds 1934 zorgt voor betrouwbaar nieuws. In 2018 mochten wij aan het ANP nieuwe geluidsstudio’s leveren. Sindsdien maken zij gebruik van de Studiobricks Triple Wall studio’s.

Studiobricks Triple Wall Geluidsstudio & opnamestudio

De Triple Wall studio’s van Studiobricks is zijn niet zomaar studio’s, dit is het paradepaardje van Studiobricks. Voor het ANP leverde Merford maatwerk. Op maat gemaakte geluidsstudio’s en opnamestudio’s voorzien van alle gemakken. Zo zijn de studio’s aangepast met extra geluidsisolerende ramen, glazen deuren en een optimale akoestiek voor een uitstekende spaakverstaanbaarheid.

Aanpasbaar naar wens

Studiobricks geluidsstudio’s hebben naast een hoge isolatiewaarde talloze configuratie mogelijkheden. Extra ramen, deuren, ventilatie-units en zelfs airconditioning behoren tot de mogelijkheden. In totaal zijn er meer dan 80 combinaties in afmetingen en accessoires mogelijk.

Meer weten over onze geluidsstudio’s?

Wilt u meer weten over onze geluidsstudio’s en wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een bezoek aan onze studio showroom.