Recording studio akoestiek – Talpa

Voor het TV programma House of Talent van Talpa produceerde en monteerde Merford maatwerk studio akoestiek voor de recording studio.

Recording studio akoestiek – Talpa

Geen recent project, maar in onze optiek nog steeds een héél bijzonder studioproject en daarom een vermelding waard! Voor dit project, in samenwerking met Talpa Network, maakten en monteerden wij op kleur gemaakte absorptiepanelen en bass traps. Want naast geluidsstudio’s, geluidsisolatie en studiodeuren vindt u bij ons ook alles voor de akoestische inrichting van uw studio. Grote projecten kunnen wij van A tot Z begeleiden, van advies en maatwerk tot inmeten en montage aan toe.

Op de linker foto ziet u de control room en audio mixing studio, de wanden zijn grotendeels voorzien van absorptiepanelen met een piramide structuur. In het systeemplafond zijn geluidsabsorberende plafondplaten aangebracht. Op de foto rechts ziet u de vocal booth, of zangstudio, met hetzelfde thema, gecoate piramide absorptiepanelen en bass traps.
Door de zwarte kleur onzichtbaar geworden zijn de absorptieplaten tegen het plafond.

Akoestische studio inrichting

Iedere geluidsstudio heeft een inrichting nodig, niet alleen qua meubilair, maar ook een akoestische inrichting. Hierbij denkt u aan producten zoals akoestische plafond- en wandpanelen, bass traps en diffusiepanelen. Deze producten worden op strategische plekken in de studio aangebracht. Ook voor dit soort akoestische studioproducten kunt u bij ons terecht.  Op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl, vindt u een mooi assortiment aan studio akoestiek. Advies nodig over de toepassing? Neemt u gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Meer weten over het inrichten van een studio?

Wilt u meer weten over studio akoestiek, geluidsstudio’s of over akoestiek in het algemeen en wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een bezoek aan onze studio showroom. U bent van harte welkom!