Opnamestudio, podcaststudio – Mediahuis Radio Sublime

De Ochtendshow, op Radio Sublime met Jaap Brienen, hoort u nu vanuit een door Merford geleverde geluidsstudio, opnamestudio en podcast studio. 

Opnamestudio & podcaststudio

Voor de radio uitzendingen van de Ochtend Show mocht Merford Acoustic Materials een opnamestudio en een podcaststudio leveren en monteren in het Mediahuis (Audiohuis). Zij maken nu gebruik van de typen Studiobricks Double Wall en een op maat gemaakte Studiobricks Triple Wall (zie grote afbeelding).

In dit studioproject werd ook ruimte gemaakt voor een podcaststudio, een studio aangepast met o.a. extra absorptiepanelen. Hiervoor leverde en monteerde Merford een Studiobricks Double Wall geluidsstudio. Deze studio functioneert als podcast studio voor het opnemen van afleveringen. Ook deze studio is voorzien van een verfijnde ruimte akoestiek voor professionele podcasts.

Studiobricks varianten

De Studiobricks Triple Wall variant geluidsstudio hebben wij vaker aan mediabedrijven mogen leveren. Eerder mochten wij het ANP voorzien van een soortgelijke geluidsstudio en opnamestudio. Dit type studio is vanwege de isolatiewaarden en het brede scala aan mogelijkheden uitermate geschikt voor activiteiten zoals broadcasting, podcasts en voice-over. Er is ook een Studiobricks studio speciaal voor het opnemen van spraak en zang, de Studiobricks Voice Over Edition.

Beide Studiobricks varianten kunnen worden aangepast aan uw wensen, biijvoorbeeld met extra deuren, ramen, airco en ventilatiesystemen. De studio’s zijn ideaal om in te zetten als muziekstudio, geluidsstudio of thuisstudio om in alle rust geconcentreerd te musiceren, werken of te studeren. Er zijn ruim 80 configuraties mogelijk qua afmetingen, ramen, kleuren en ruimte akoestiek.

Meer weten over onze geluidsstudio’s?

Wilt u meer weten over een geluidscabine, geluidsstudio, opnamestudio of akoestiek in het algemeen en wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een bezoek aan onze studio showroom. U bent van harte welkom!