Geluidsstudio, opnamestudio, podcast studio – Mediahuis Radio Sublime

De Ochtendshow, op Radio Sublime met Jaap Brienen, hoort u nu vanuit een door Merford geleverde geluidsstudio, opnamestudio en podcast studio. 

Geluidsstudio, opnamestudio & podcast studio

Voor o.a. de radio uitzendingen van de Ochtend Show mocht Merford geluidsstudio’s leveren en monteren in het Mediahuis (Audiohuis). In dit mediabedrijf wordt nu gebruik gemaakt van de Studiobricks Double Wall en Triple Wall. Eerder mochten wij het ANP voorzien van een soortgelijke geluidsstudio en opnamestudio.

In dit studioproject werd ook ruimte gemaakt voor een podcast studio. Hiervoor leverde en monteerde Merford een Studiobricks Double Wall geluidsstudio. Deze studio functioneert als podcast studio voor het opnemen van afleveringen. Ook deze studio is voorzien van een verfijnde ruimte akoestiek voor professionele podcasts.

Studiobricks varianten

De variant Triple Wall geluidsstudio hebben wij vaker aan mediabedrijven mogen leveren. Dit type studio is vanwege de isolatiewaarden en het brede scala aan mogelijkheden uitermate geschikt voor activiteiten zoals broadcasting, podcasts en voice-over. Deze laatste doelgroep zal ook zeker gecharmeerd zijn van de Studiobricks Voice Over Edition.

Een andere type studio van Studiobricks is dus de Double Wall. Ook deze studio’s isoleren ook bijzonder goed en passen vaak in een wat beperkter budget. Een ideale ruimte om in te zetten als muziekstudio, opnamestudio of om in alle rust geconcentreerd te werken. Er zijn ruim 80 configuraties mogelijk qua afmetingen, ramen, kleuren en ruimte akoestiek.

Meer weten over onze geluidsstudio’s?

Wilt u meer weten over een geluidscabine, geluidsstudio, opnamestudio of akoestiek in het algemeen en wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een bezoek aan onze studio showroom. U bent van harte welkom!